O nama

 

IDEJA

Amsterdam je grad lala, muzeja, vetrenjača i bicikala. Svako ko ga poseti, ostaje očaran njegovom šarmantnom atmosferom. Šetajući ulicama Amsterdama, primetićete da je obavezna pojava u svetu brze hrane - holandski pomfrit. Chips & Love je stvoren da predstavi svetu ovaj stil, korišćenjem autentičnih sirovina sa ciljem da pruži jedinstven doživljaj holandske brze hrane. Implementacijom dizajniranog procesa proizvodnje, Chips & Love doseže visoke standarde i pozicionira se kao jedan od lidera u industriji. Chips & Love promoviše trend u internacionalnoj gastronomiji, balansirajući između tradicije i kvaliteta, zadovoljavajući time sve koji vole brzu hranu.
STIL BRZE HRANE. UKUS KOJI JE U TRENDU.


PROIZVOD

Karakteristike koje holandski pomfrit čine posebnim su pun i snažan ukus što ga čini idealnim za prženje. 
Na osnovu toga, Chips & Love je razvio jednostavan ali precizan način pripreme: koristeći koristeći mašine za prženje visokog kvaliteta proizvedene u Holandiji, originalni uvozni holandski pomfrit koji je uvek sveže isečen u kombinaciji sa ukusnim sosevima proizvedenih od strane belgijske firme "Manna".


BRZA HRANA

Trend koji je već osvojio veliki broj gradova u svetu je došao i u našu zemlju. Tokom šetnje, nakon bioskopa ili za vreme pauze, prženi krompir je pravi izbor za svakoga. Chips & Love pruža priliku da uživate u jednom od najukusnijih jela, sa beskrajnim kombinacijama ukusa, inspirisanih najvećim svetskim metropolama.

Lokacija

Kontakt

 
1 Start 2 Complete
Info

KANCELARIJA

Chips & Love Amsterdam doo
Terazije 26, 11000 Beograd
+381644258076